About Us /// אודותינו

החברה לתכנון ובטיחות מזון מתמחה ברישוי עסקי מזון, הקמת מערכות בטיחות מזון, ליווי טכנולוגי של עסקי מזון, רישוי יבואני מזון, ליווי תהליכי פיתוח בתחום המזון. החברה עובדת בשיטת התאמת המוצר ללקוח כחליפה לפי מידה כך שלקוחותינו מקבלים את השירות המקצועי המתאים לצרכיהם מראשית הפרויקט ועד תומו, קבלת רישיון משרד הבריאות/ רישוי עסקים. לחברה מהנדס מזון, אדריכל, מהנדס אינסטלציה מומחים בתחום רישוי עסקי מזון ובעלי ניסיון רב שנים בעבודה מול רשויות ומשרד הבריאות. בראש החברה עומד עידן ענבר, בעברו עבד משך כ-4 שנים כמפקח במשרד הבריאות- שירות המזון על תחומים: מזון למוסדות חינוך, מזון למטוסים, מזון מן החי, תוספי תזונה, מזון לתינוקות ועוד ושימש טכנולוג מזון בשני מפעלים גדולים. במהלך עבודתו עבר הכשרה בקורס HACCP, מזון מן החי מטעם מרכז הדרכה- משרד הבריאות בנוסף לתואר ראשון בהנדסה ביוטכנולוגית עם התמחות במזון.  החברה לתכנון ובטיחות מזון נותנת מענה מקצועי כולל לעסקי מזון על סמך ניסיון רב שנים לעמידה בדרישות משרד הבריאות.


הדרכת עובדים

אישורים טכנולוגיים למוסדות חינוך

ליווי טכנולוגי ועריכת מבדקים טכנולוגיים תברואיים

תכנון ורישוי כל סוגי העסקים בענף המזון